Työ | Work Power

Brändikuvat vahvistamaan henkilöstöyrityksen kasvua

Rekrytointimarkkinointi | Valokuvaus ja kuvatuotanto

Kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys WorkPower tuottaa henkilöstöpalveluita eri teollisuuden alojen sekä rakennus-, palvelu- ja logistiikka-alojen yrityksille ja välittää työpaikkoja työnhakijoille avustavista tehtävistä johtotasoon asti.

Tarve

WorkPower tähtää maan 10 suurimman rekrytointiyrityksen joukkoon ja alan halutuimmaksi työpaikaksi.

Yksi keino tavoitteiden saavuttamiseen on brändin tunnettavuuden ja mielikuvan vahvistaminen.

Henkilöstöalan asiantuntijayritys haluaa saada aikaan merkityksellisiä muutoksia kahdelle tasolla: asiakkaidensa liiketoiminnassa ja työhakijoidensa työelämässä.

Ratkaisu

Brändäyksellä rakennetaan yrityksestä mielikuvaa, jolla on vaikutusta yrityksen kykyyn erottua tavoitteellisessa markkina- ja kilpailutilanteessa.

Autoimme WorkPoweria kehittämään visuaalista brändiviestintäänsä aidoilla asiantuntijakuvilla. Brändikuvat oikeista työntekijöistä välittävät WPfiilistä uskottavasti ja näyttävästi. Oman henkilöstön osallistaminen valokuviin ja kuvauksiin vahvisti myös WorkPowerin omaa työntekijäyhteisöä ja omaa työntekijäkokemusta.

WorkPowerin markkinoinnilla on nyt käytössään iso kokonaisuus kuvia, jossa kerrotaan eri toimialoihin erikoistuneista tiimeistä ympäri Suomen. Kuvat ovat sisällöllisessä pääroolissa mm. uudistetuilta verkkosivuillta.

Tulokset

”Atomin kanssa työskentelyn voisi tiivistää näin: Oli visio miten lennokas tai sumea tahansa, tänne luukkuun yhteyttä ottamalla homma menee mutkitta maaliin, ja lopputulos on poikkeuksetta maailmanluokkaa laadultaan.”

Jarkko Rytkönen
Markkinointipäällikkö, WorkPower